HALLO HERFST!

De Oilily Herfst Winter 2020 Kids Collection heeft zoveel voor zo velen! Oilily's speurtochtcollectie is voor degenen die nooit stoppen met het zoeken, geloven en vinden van de ware schatten in het leven.

Deze collectie zit vol met verborgen pareltjes, verrassende kleuraccenten en het creëren van nieuwe unieke items met rare combinaties. De echte schatten zijn de dingen waarvan je niet eens wist dat je ze zocht. De items die je dwalen, meer zoeken en ontdekken. Door op jacht te gaan naar de schatten in het leven, ervaar je meer van het leven. Of je nu jong van hart bent of een oude ziel, degenen die ons volgen in de speurtocht zullen ervan genieten.

Al sinds de oprichting in 1963 gelooft Oilily in producten die met liefde en oog voor detail zijn gemaakt. Daarom worden Oilily patronen elk seizoen met veel zorg ontworpen en soms zelfs met de hand beschilderd. In onze herfst / wintercollectie vind je winterse stoffen en texturen met een moderne twist, verrijkt met prachtige borduursels en grappige details.

De Treasure Hunt Print

DE INFINITY ROSE PRINT

DE ANIMALITOS PRINT

DE PUNJAB PAISLEY PRINT