Bezorging & Verzendkosten

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

In Nederland en België leveren wij je zending met Post NL. Indien je voor 22.00 uur bestelt wordt je bestelling nog dezelfde dag verzonden.

De status van de zending kan je checken via de Track&Trace service van PostNL. Na de verzending van je bestelling ontvang je een verzendbevestiging met een link naar deze service.  

Afleverpogingen
Zendingen binnen Nederland: Wanneer de chauffeur de ontvanger niet thuis treft en ook geen mogelijkheid heeft om het pakket bij de buren af te geven dan wordt de dag erna een tweede afleverpoging gedaan. Indien deze poging ook niet lukt wordt het pakket afgeleverd bij de dichtstbijzijnde Pickup Point. Uiteraard krijg je altijd een kaartje hierover in de brievenbus.

Zendingen binnen België: Wanneer de chauffeur de ontvanger niet thuis treft en ook geen mogelijkheid heeft om het pakket bij de buren af te geven dan krijgt de ontvanger een kaartje in de bus. Op dit kaartje staat aangegeven via welke methode je het pakket alsnog kan ontvangen. 

Mocht een artikel niet meer leverbaar zijn binnen 30 dagen, om welke reden dan ook, ontvang je hierover bericht. Je hebt in dat geval het recht om de bestelling zonder kosten te annuleren, tegen terug betaling van het reeds betaalde.

Oilily is niet aansprakelijk voor eventuele schade die je mocht lijden doordat de aflevering niet op het door jou opgegeven adres heeft plaatsgevonden.

Let erop dat in het bijzonder in drukke periodes (bijv. uitverkoop of de feestdagen) de levering van de bestelling iets langer kan duren.

Verzendkosten               

Bij bestellingen met een totaalbedrag boven €75,00 wordt je bestelling gratis verzonden. Is je totaalbedrag lager dan €75,00? Dan betaal je voor je bestelling eenmalig €3,95 verzendkosten, ongeacht het aantal bestelde artikelen.

Annuleren         

Helaas is het niet mogelijk een bestaande bestelling te wijzigen of te annuleren, indien je de orderbevestiging hebt ontvangen. Natuurlijk kun je je ontvangen items altijd retourneren.