Betalen

Als je online vooraf betaalt gaat dit via de internetkassa van onze betaalprovider Mollie. Achteraf betalen kan ook voor onze klanten in Nederland, Duitsland en Oostenrijk. Dit gaat via Klarna Factuur.  
 

Makkelijk betalen

Bij Oilily.com kan je met bijna elke betaalmethode gebruiken die je wil. De keuze is aan jou. Staat je betaalmethode er niet bij neem contact met ons op, dan kijken wij of we deze kunnen toevoegen.

IDEAL
Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan je internetbankierprogramma bij een online aankoop. 

Creditcard
Eurocard, Mastercard, Visa

Paypal
PayPal is een online betaalservice waarmee je artikelen in online winkels kunt betalen. Met PayPal winkel je vertrouwd, je persoonlijke gegevens worden nooit aan Oilily doorgegeven. Het geld wordt direct bijgeschreven op de PayPal-rekening van Oilily.com.
 
Mr. Cash (voor onze Belgische klanten)
Een betaling met Mister Cash is zeer eenvoudig. Op de betaalpagina selecteert men Mister Cash als betaalmethode. Vervolgens wordt er een beveiligde verbinding gemaakt en kan je je eigen bank selecteren. Hierna komt u terecht in uw vertrouwde internetbankieromgeving en kan je inloggen. In het vervolgscherm kan je vervolgens je betaling voltooien. 

ING Homepay (voor onze Belgische klanten)

Met Home'Pay betaal je jouw online aankopen via de beveiligde verbinding van Home'Bank 

KBC (voor onze Belgische klanten)

Belfius (voor onze Belgische klanten)

Oilily verwerkt haar betalingen via Mollie. Mollie maakt het mogelijk om online betaalmethoden aan te bieden zodat je als consument op veilige en eenvoudige wijze uw bestelling online kunt afrekenen. 

Achteraf betalen met Klarna 

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!
Als je kiest voor Klarna Factuur ontvang je altijd eerst het product thuis en heb je 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt via email naar je verzonden. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te voldoen, zoals aangegeven op de factuur. Door voor deze betaalmethode te kiezen ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna Factuur.


De betaaltermijn is onafhankelijk van de retourtermijn van 30 dagen. Na het voldoen van de factuur blijf je het recht houden om binnen 30 dagen te retourneren. Na het verwerken van uw retourzending zal het aankoopbedrag worden teruggestort op het rekeningnummer waarmee je de bestelling betaald hebt.

Bij het retourneren van de gehele bestelling wordt de overeenkomst met Klarna automatisch ontbonden.

Let op: vul uw gegevens naar waarheid en zo compleet mogelijk in. Op basis van je gegevens vindt een kredietcheck plaats. Deze check kijkt of je in aanmerking komt om met Klarna te betalen. Lukt het de eerste keer niet, geen nood - dit kan ook door een typefout komen. Controleer daarom je gegevens en probeer het gerust nog een keer. Wordt je onverhoopt toch geweigerd door Klarna, dan bieden wij je een alternatieve betaalmethoden aan.

Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dien je 18 jaar of ouder te zijn en moet het verzendadres en factuuradres gelijk zijn. 
Stapsgewijs betalen met Klarna! 
 

  • Bestel en betaal via Klarna Factuur. 

  • Vul je gegevens naar waarheid en zo compleet mogelijk in. 

  • Je bestelling wordt verzonden en je ontvangt bij de bestelling je factuur. 

  • Betaal je factuur binnen 14 dagen zoals aangegeven. Door te kiezen voor deze betaalmethode ga je akkoord met de voorwaarden van Klarna

  • Eerst zien, dan pas betalen. Veilig en simpel.